Over mij

Mijn passies

Zoals eerder aangehaald heb ik meerdere passies en hobby’s.
Reeds enkele jaren ben ik gestart als fotograaf in bijberoep. Hierdoor ben ik in de automotive wereld verzeild geraakt. Mede door de bewondering voor deze wereld en de technologische uitdagingen die deze wereld tegenwoordig heeft ben ik mij steeds meer en meer gaan verdiepen in de automotive. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het oprichten van een online magazine. Samen met Glenn hebben we dus www.infomotive.be uit de grond gestampt en testen wij bijna wekelijks een nieuwe wagen.

Fotografie blijft natuurlijk een zeer grote passie en het is ongelofelijk hoeveel mensen ik hier al mee bereikt heb. Zo kan je mij vragen op je huwelijk, een familieshoot of shoot voor een aankomende communie, vormsel, doop of lentefeest.

Een andere hobby van mij is de natuur. Ik hou ervan om mijn tijd door te brengen in de natuur. Niet enkel het wandelen of fotograferen hiervan maar ook actief opzoek te gaan naar het leven in de natuur. Wildlife observatie en fotografie geeft mijzelf zoveel voldoening en rust. Omdat ik fotografeer met een 100-400 lens betekent dit ook dat ik echt wel kort bij het wild moet komen om het deftig op de foto te hebben.

Mijn doel

Het is mijn doel om mijn passies met jullie te delen en zoveel mogelijk mensen te bereiken.

hoe

Door mijn avonturen in blogvorm weer te geven en deze te delen op zowel website als sociale media.

waarden

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram