Fiat 500E

Vorige keer had ik het over de snelste wagen waar ik vorig jaar mee reed voor Infomotive.be. één van de andere vragen die me geregeld gesteld worden.. welke vond je de leukste stadswagen waar je in 2021 mee reed.
Dat is voor mij zonder enige twijfel de Fiat 500e en de 500 3+1.
Wist je trouwens dat Fiat een uniek partnerschap heeft met RED?
Hierbij wordt er bij aankoop van een RED model bijgedragen aan de bestrijding van gezondheids- en noodtoestanden.
Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (Fiat)RED Familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging.
FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat)RED is een (RED) product en maakt deel uit van deze verbintenis.
De Fiat 500 heeft een rijbereik van rond de 300km! Wat me vooral opviel bij deze wagen zijn de technische snufjes voor zijn segment! Deze kleine elektrische wagen is uitgerust met Autonomous Driving Level 2 (ADAS). Dat betekent een superieur veiligheidsniveau in het stadsverkeer.
Bekijk onze website voor beide artikels!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram