De beste testwagen voor mij in 2021 was…

Nadat ik in 2021 maar liefst 34 wagens getest heb en er voor mij een heel nieuwe wereld open gegaan is werd er natuurlijk ook aan mij gevraagd wat voor mij de beste wagen was die ik het afgelopen jaar getest heb.

Hier komen natuurlijk verschillende factoren bij kijkenen ik heb het dan ook bekenen vanuit mijn eigen standpunt. Zowel financieel als naar mijn eigen benodigdheden. Zoals iedereen mij reeds kent zijn PK’s leuk maar absoluut geen noodzaak en probeer ik meestal zeer zuinig te rijden.  To the point nu want ik dreig af te glijden van de essentie. De testwagen die ik vorig jaar het beste vond is de mazda 3 Hatchback 2.0 e-Skyactive. 

Deze wagen heeft me zo hard en aangenaam verrast dat hij me steeds bij gebleven is. zowel ruimte als rijeigenschappen waren veel meer dan gemiddeld. Het past allemaal perfect in het plaatje hoe ik een auto zie. De uiteindelijke prijs heeft hier zeker ook in meegeholpen. 

Je ziet het ook als je naar deze Mazda 3 kijkt, mooie wagen. Het zwart met die knappe velgen… het interieur… ja ik was direct verkocht. En dan moest ik er nog mee rijden. Geruisloos door zijn speciale opbouw en chassis. 

Lees mijn artikel en specs over deze Mazda 3 hier.

Kijk ook zeker op www.mazda.be voor de configurator.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram